Szektorok

Cégünk az egész ország területén dolgozik. Országos kiterjedésű hálózatunk biztosítja, hogy minden régióban naprakészek vagyunk, minden ágazati területen.

Kiemelt ágazataink a gazdaságban:

- Fuvarozás

- Építőipar

- Kereskedelem

- Mezőgazdaság

Mai gazdasági helyzetben a legveszélyeztetettebb szegmensek. Mindegyik terület specifikus és különböző megoldást igényelnek, más szabályozás és jogi háttér jellemzi ezeket a piaci ágazatokat. 2012. évi felmérés szerint (M.I. statisztika) a hazai kis és középvállalkozások árbevétele csökkent, de a hitelezett állományuk, azaz kintlévőségük 7% emelkedést mutat. A stagnáló építőipar generálja a tartozásokat, a könnyen feláldozható projektcégek növelik a kockázatot, az át nem adott teljesítési igazolások és ki nem fizetett garanciális visszatartások problémáira szerződésünk megoldásokat kínál. Partnereinknek ebben a nehéz gazdasági környezetben segítjük jogi háttérrel, szerződés ellenőrzéssel, melyben fedezeti biztosítékok beillesztésére is javaslatot teszünk. A dömpingszerű fuvarbörzék és a rövid határidők a fuvarozásban szűkítik az ellenőrzés lehetőségét, melyet sokan ki is használnak, erre kínál megoldást a professzionális cégminősítésünk, melyet akár azonnal telefonon is kérhet szakképzett kollégáinktól. Az erőtlen piac, a gyenge vásárlói bázis pedig sorra bezárt üzleteket idézi elő, melyek sokszor nagy tartozásokat felhalmozva szűnnek meg. A tartozások gyakran ágazatokat átfedve  keletkeznek. Externális behajtási módszerünk segít a meglévő kintlévőség állomány felszámolásában.

Mi az Unio GA-4 Csoport Kft. nagy tapasztalatunknak köszönhetően, szakmai hozzáértésünkkel a leghatékonyabban hajtjuk be az itt keletkezett tartozásokat és kínálunk jó megoldást a megelőzésre, ezekben az ágazatokban.