Bemutatkozás

Unio GA-4 Csoport Kft. megalakulása óta tanácsadással és követeléskezeléssel foglalkoztunk, így jött az ötlet, hogy ne csak egy behajtó cég legyünk a piacon, hanem komplex szolgáltatást nyújtsunk a kintlévőség kezelések terén, a céginformációtól a teljes behajtási folyamaton keresztül a jogi háttér biztosításán át minden kapcsolódó területet lefedve. Az externális behajtás úttörőjeként sokat fejlesztettünk a hazai követeléskezelési technikák terén. Láttuk, hogy a konkurens követeléskezelő cégek milyen hibákat követnek el, amin mi javítottunk, így tökéletesítve működésünk. Kidolgoztuk az ’Új generációs behajtás’-t, mely a követeléskezelés hatékony 4 lépéséből áll.

A behajtás mára egy szakma lett. A jól felkészült cégek, vagy saját szakembert alkalmaznak, vagy a sokkal költséghatékonyabb módszert választják és megbíznak egy követelés kezelő céget. Cégünk a hosszú távú együttműködésre törekszik, hatékonyan használják a „4 lépéses” követeléskezelést, így felszámoljuk a kintlévőség állományukat.

Informálódjon rólunk, hiszen mi is ezt tanácsoljuk, ha valakivel kapcsolatba lép. Kérdezze referenciáinkat hatékonyságunkról.

Boda Gábor ügyvezető, aki a csapatot irányítja. Jól ismeri a hazai gazdasági versenypiacot és tudja, mi kell egy cég rentábilis működéséhez és gazdasági sikereihez.

Behajtási vezető, cégünk motorja. 12 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a követelés kezelés terén. Széleskörű jogi ismerete segít minket, hogy megbízóink ügyét, a legnagyobb gondossággal megoldjuk. A 4 lépéses követeléskezelési technika egyik kidolgozója. Fő erényei az alaposság, megbízhatóság és pontosság.

Marketing és értékesítés Új ügyfeleinkkel tartják a kapcsolatot, segítőkészségük miatt partnereink szívesen fordulnak hozzájuk problémáikkal. Segítenek megbízóinknak megismerni és jól használni rendszerünket. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

Dr. Sordélyi-Stark Tímea ügyvéd. Képviseli megbízóinkat minden jogi eljárásban és segíti munkánkat tapasztalataival és széles körű jogi ismereteivel. A bíróságok munkáját felgyorsítja beadványaival, a lehető legrövidebb határidővel jut el a jogerős végzésig.